Со желба да им обезбедиме дополнителни погодности и предности на своите лојални клиенти, воведуваме вредносни ваучери за лојални клиенти.

Со вредносен ваучер може да се стекнат сите заинтересирани граѓани и поддржувачи на нашите страни на социјалните медиуми.

Правилата за учество се едноставни :

-Треба да ја имате допаднато нашата Фејсбук страна premiumenergy.com.mk

-Да ја имате допаднато објавата за ваучери и споделено на вашиот ѕид на Фејсбук

-Во коментар да напишете за што би го користеле ваучерот, пример : пелет, брикет, правосмукалка.

Вкупно се доделуваат 7 ваучери, 4 со вредност од 1.000 денари и 3 со вредност од 2.000 денари.

Дополнително ќе биде објавен временски рок во кој треба да се искористи ваучерот. Ваучерот може да покрие максимум 50% од износот на сметката.

Добитниците ќе бидат одбрани по случаен избор, и ќе бидат јавно објавени на нашата веб страна и на социјалните медиуми во четврток 10.10.2019 година.

Секое лице има право еднаш да учествува во можноста да добие вредносен ваучер.

Ваучерите се подигнуваат од нашиот магацин во Скопје.

Среќно!