ŠPIK FIRE ENplus A2

200.00 ден

Состав: 80% бука, 20% елка
 Енергетска моќ: > 4,6kWh/kg
 Влага < 10%
 Пепел < 1,20%
Земја на потекло: Србија

Сертификати: ENplus A2 RS 003

Пакување
 Тежина (кг):
 15
Вреќи на палета: 70
Тежина на палета (кг): 1050

Цена/палета: 14.000,00 ден
Цена/килограм: 13,33 ден

За бесплатна испорака во реон на град Скопје треба да се купат најмалку 40 вреќи или 600 кг.

За бесплатна испорака во приградскиот дел на Скопје треба да се купат најмалку 65 вреќи или 975 кг.

Категорија:

Опис

Долгогодишен производител на фурнир и плочи во Србија, од 2006 година откупен и станува член на италијанската групација Fantoni. Стануваат лидер во регионот и препознатлив бренд за квалитет, особено за пелетот, кој поседува ENplus A2 сертификат, и речиси целата произведена количина се извезува на европскиот пазар.

Пелетот неколку години по ред е најдобро оценет според потрошувачите на српскиот пазар, што е вистинско мерило и показател за неговиот квалитет.