Правосмукалка Combi Elegant

4,250.00 ден

  • Современ дизајн, лесна и едноставна за ракување
  • Идеална за чистење пепел од отворени и затворени камини на огрев, камини на пелет, котли, шпорети – како и за чистење на стамбени и деловни простории
  • Заштитна огноотпорна вреќа со керамичко платно
  • Заштита од прашина при вшмукување со пет слоен заштитен систем
Категорија:

Опис

  • Единствена на пазарот, уникатна по своите технички можности и квалитет, Elegant Combi 2020 е правосмукална неопходна за секојдневна употреба во домовите, становите, деловите и работни простории.
  • Гаранција на производот : 2 години.
  • Обезбедени резервни делови.