Losan

199.00 ден

Состав: Мешавина од бука и даб – без кора
 Енергетска моќ: > 4,6kWh/kg
 Влага < 10%
 Пепел < 0,40%
Земја на потекло: Романија

Сертификати: ENplus A1 RО 006

Пакување
 Тежина (кг):
 15
Вреќи на палета: 70
Тежина на палета (кг): 1050

Цена/палета: 13.930,00 ден
Цена/килограм: 13,26 ден
Можност за плаќање на 3 рати

За бесплатна испорака во реон на град Скопје треба да се купат најмалку 40 вреќи или 600 кг.

За бесплатна испорака во приградскиот дел на Скопје треба да се купат најмалку 65 вреќи или 975 кг.

Категорија:

Опис

Основана во 1999 година, Losan Romania припаѓа на шпанската групација Grupo Losan, чија основна дејност е производство на продукти наменети за дрвената индустрија.

Пелетот го има најпрестижниот сертификат за квалитет ENplus A1, и се произведува согласно сертификатот ISO 17225-2.

Негови каратеристики се : светлата боја, практична амбалажа и секако пепелност од само 0,4% што го прави еден од најдобрите пелети кои се произведуваат во Европа, и единствен на македонскиот пазар.