Kepo MC 35

136,500.00 ден

Грејна површина : 170-300м2
Висина : 1600мм
Ширина : 765мм
Длабочина : 1050мм
Димоводен издув : Ф120
Капацитет на резервар : 120кг
Потрошувачка на ел. енергија при старт : 420W
Потрошувачка на ел. енергија при работа : 110W
Напон : 220-240V
Моќност на котелот : 9kW – 36kW
Потрошувачка на пелети : 2.1 – 8.6 kg/h
Искористување на енергијата : 91%
Енергетска ефикасност : А+

Категорија:

Опис

MC 35 e последен во понудата на котли на пелети и со најголем капацитет. Модерен дизајн, направен според високи еколошки и безбедносни европски стандарди.
Моделот е со рачно чистење на горилникот. Исто така е овозможено полуавтоматско чистење на изменувачот на топлина (со еден потег на раката), со што се обезбедува постојан висок степен на искористување на енергија, со помала потрошувачка на пелети. Котлите содржат придружна опрема (експанзионен сад, циркулациона пумпа, сигурносен вентил, славина и автоматско лонче.)

Дополнителни опции :
-Можност за инсталирање на WiFi конекција за далечинско управување на работата на котелот
-Можност за проширување на капацитетот со дополнителен резервар за пелети (составен од 120кг + 225кг)

*СЕ сертификат за највисок квалитет класа (5)