Kepo AC 25

121,430.00 ден

Грејна површина : 130-220м2
Висина : 1430мм
Ширина : 665мм
Длабочина : 830мм
Димоводен издув : Ф100
Капацитет на резервар : 75кг
Потрошувачка на ел. енергија при старт : 400W
Потрошувачка на ел. енергија при работа : 100W
Напон : 220-240V
Моќност на котелот : 4.8kW – 19.5kW
Потрошувачка на пелети : 1.65 – 6.1 kg/h
Искористување на енергијата : 91%
Енергетска ефикасност : А+

Категорија:

Опис

AC 25 e трет во понудата на котли на пелети. Модерен дизајн, направен според високи еколошки и безбедносни европски стандарди.
Моделот е со автоматско чистење на горилникот, со што се обезбедува добро работење и доколку имате пелет со понизок квалитет, а во исто време значително заштедува кај одржувањето. Исто така е овозможено полуавтоматско чистење на изменувачот на топлина (со еден потег на раката), со што се обезбедува постојан висок степен на искористување на енергија, со помала потрошувачка на пелети. Котлите содржат придружна опрема (експанзионен сад, циркулациона пумпа, сигурносен вентил, славина и автоматско лонче.)

Дополнителни опции :
-Можност за инсталирање на WiFi конекција за далечинско управување на работата на котелот
-Можност за проширување на капацитетот со дополнителен резервар за пелети (составен од 75кг + 225кг)

*СЕ сертификат за највисок квалитет класа (5)