Jasen

185.00 ден

Состав: 70% бука 30% елка
 Енергетска моќ: > 5,2kWh/kg
 Влага < 8%
 Пепел < 0,70%
Земја на потекло: Црна Гора

Сертификати: Jugoinspekt

Пакување
 Тежина (кг):
 15
Вреќи на палета: 70
Тежина на палета (кг): 1050

Цена/палета: 12.950,00 ден
Цена/килограм: 12,33 ден

За бесплатна испорака во реон на град Скопје треба да се купат најмалку 40 вреќи или 600 кг.

За бесплатна испорака во приградскиот дел на Скопје треба да се купат најмалку 65 вреќи или 975 кг.

Нема на залиха

Категорија: