Стиропор ЕПС 70 15кг

120.00 ден

Експандиран полистирол – ЕКОПОР

Плочите се со стандардни димензии : 1000 х 500 и 2000 х 1000, во сите дебелини.

Густина : 15кг/м3

 

Категорија:

Опис

Дебелина : 2цм – 10цм

Цени :

5цм – 120 денари/м2

8цм – 185 денари/м2

10цм – 230 денари/м2

За цени на останатите дебелини, контактирајте не на 072 612 272 или info@premiumenergy.com.mk