ECA H600 1600mm

4,525.00 ден

Радијаторот доаѓа во комплет со држачи

-10 години гаранција

Категорија:

Опис

-Лесно и едноставно поврзување со инсталација

-Погоден за термостатски вентил

-Висока ефикасност

-Совршена отпорност на корозија благодарение на нано-керамички површински слој

-Стандард : EN 44