ECA H600 1000mm

2,890.00 ден

-Лесно и едноставно поврзување со инсталација

-Погоден за термостатски вентил

-Висока ефикасност

-Совршена отпорност на корозија благодарение на нано-керамички површински слој

-Стандард : EN 442

Категорија:

Опис

Радијаторот доаѓа во комплет со држачи

-10 години гаранција