Димоводен тештик Ф80

900.00 ден

Категорија:

Опис

Димоводната цевка е заштитена со специјална црна боја, отпорна на температура до 600 степени целзиусови.

Фабрички вградени силиконски гумички на споевите, со што монтажата и демонтажата е брза и едноставна.

KEPO димоводните цевки се произведени согласно прописите на EU и поседуваат CE сертификат,издаден од TUV RHEINLAND Германија.