ARBOREKO ENplus A2

195.00 ден

Состав: 100% елка
 Енергетска моќ: > 5,1kWh/kg
 Влага < 10%
 Пепел < 1,20%
Земја на потекло: Босна и Херцеговина

Сертификати: ENplus A2 BA 004

Пакување
 Тежина (кг):
 15
Вреќи на палета: 70
Тежина на палета (кг): 1050

Цена/палета: 13.300,00 ден
Цена/килограм: 12,66 ден

За бесплатна испорака во реон на град Скопје треба да се купат најмалку 40 вреќи или 600 кг.

За бесплатна испорака во приградскиот дел на Скопје треба да се купат најмалку 65 вреќи или 975 кг.

Категорија:

Опис

ARBOREKO d.o.o. е основана во 2009 година, во склоп на групацијата FAGUS, кој е денес стопански гигант, носител на развој во регионот, и еден од најголемите производители во дрвопреработувачката индустрија во Босна и Херцеговина.

Од извршените анализи, но што е уште поважно од реакциите од потрошувачите, ARBOREKO претставува најквалитетен пелет во регионот. Всушност, од самиот почеток на работење, тие тежнеат кон врвен квалитет и успех, што резултира со добивање престижен сертификат ENplus А1 и А2.

Секојдневно се вложува во унапредување на квалитетот, обновување и развој на технологијата за производство. Како директен резултат на заложбите, најголем дел од пелетот се продава на Западноевропскиот пазар.