ALPIN A1

210.00 ден

Состав: 100% бука (без кора и адитиви)
 Енергетска моќ: > 5 kWh/kg
 Влага < 10%
 Пепел < 0,70%
Земја на потекло: Македонија

Сертификати: (А1) Шумарски факултет Скопје

Пакување
 Тежина (кг):
 15
Вреќи на палета: 70
Тежина на палета (кг): 1050

Цена/палета: 14.700,00 ден
Цена/килограм: 14,00 ден

За бесплатна испорака во реон на град Скопје треба да се купат најмалку 40 вреќи или 600 кг.

За бесплатна испорака во приградскиот дел на Скопје треба да се купат најмалку 65 вреќи или 975 кг.

Категорија: