Продажба!

Airfel LTXN50UV1B 7 кW

52,000.00 ден 49,000.00 ден

Airfel – член на Daikin групацијата

-3D DC INVERTER (Компресорот, вентилаторот на внатрешната и надворешната единица се со инвертер технологија.)
-Во цената на климите е вклучен сет бакарни цевки од 4м и кабел за поврзување на внатрешната единица.

Категорија:

Опис

Предности :

  • 20% помала енергетска потрошувачка
  • Хомогена температура благодарение на функцијата за автоматско насочување
  • Моќност на греење и на -15 степени целзиусови
  • Брзо загревање и брзо ладење
  • Троши само 1W кога е во “stand by” позиција
  • Филтер со голема густина, задржува до 80% од прашината и поленот
 • Класа на енергетска ефикасност – ладење : А++
 • Класа на енергетска ефикасност – греење : А+

Останати карактеристики :

 • Напојување : 220-240V – 50Hz, IPh
 • Капацитет на ладење BTU/h : 24.000 (9.100 – 26.900)
 • Ладење W : 240-3.030
 • Капацитет на греење BTU/h : 25.000 (5.500 – 30.000)
 • Греење на зона W : 260-3.140

Сезонска ефикасност :

 • Ладење 7kW
 • SEER w/w : 6.1
 • Греење 5.4kW
 • SCOOP w/w : 4.0

Тип на компресор : Ротационен

Внатрешна единица проток на воздух (високо/средно/ниско) m3/h : 980/800/640

Ниво на притисок во внатрешната единица (високо/средно/ниско) dB/A : 45/39/34

Ниво на бучава во внатрешноста (високо) dB/A : 59

Димензии на внатрешна единица mm : 1040x220x327

Нето/бруто тежина на внатрешна единица kg : 11.9/15.2

Надворешна единица проток на воздух (високо/средно/ниско) m3/h : 2700

Ниво на притисок во надворешна единица (високо/средно/ниско) dB/A : 60

Димензии на надворешна единица mm : 845x363x702

Нето/бруто тежина на надворешна единица kg : 48.4/51.6

Опсег на работна температура :

 • Внатрешна единица (ладење/греење) 17-32 степени/0-33 степени
 • Надворешна единица (ладење/греење) -15-50 степени/-15-33 степени