Airfel LTXN35UV1B 3,5kW

25,500.00 ден

Airfel – член на Daikin групација

Нема на залиха

Категорија:

Опис

  • Предности :
  • 20% помала енергетска потрошувачка
  • Хомогена температура благодарение на функцијата за автоматско насочување
  • Моќност на греење и на -15 степени целзиусови
  • Брзо загревање и брзо ладење
  • Троши само 1W кога е во “stand by” позиција
  • Филтер со голема густина, задржува до 80% од прашината и поленот