Airfel H600 1200mm

3,630.00 ден

Airfel панелните радијатори се произведуваат со помош на целосно автоматизиран систем во најсовремената фабрика во Турција од ваков тип. Широкиот избор на производи со различни избори на висина и 22 различни избори на должина со што се задоволуваат најразличните барања и потреби.

Категорија:

Опис

  • Предности :
  • Airfel панелните радијатори се произведуваат со целосно автоматизиран систем согласно TS EN 442 стандардите и имаат гаранција од 12 години.
  • Цинк – фосфатната заштита и KTL постапката на темелно боење им обезбедуваат на радијаторите на Airfel исклучително мазна површина.
  • Работниот притисок од 10 bar и тестираниот притисок од 13 bar обезбедува сигурност и долготрајност на радијаторите.
  • Airfel панелните радијатори обезбедуваат висока топлинска ефикасност благодарение на големата изменувачка површина на конвекторот и оптималната ширина.