Airel клима уреди, произведени во најсовремената фабрика во Турција, сопственост на брендот Daikin.
Во цената е вклучена испорака.
Можност за монтажа на клима уредите.
Можност за плаќање до 6 рати.

Приказ на сите 3 резултати