Premium Energy – Контакт

 


Магацин Скопје

ул. Борис Трајковски бр. 89 Индустриска Зона Пинтија

 

ПРЕМИУМ ЕНЕРЏИ АИА ДООЕЛ

ул. Македонска преродба бр. 69А

1000, Скопје – Република Македонија

ЕДБ: МК4044020517451

Сметка: 250-0010040922-16 Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје

Меил: info@premiumenergy.com.mk

 

За порачки, информации, количини, цени, контактирајте не :