Консултации


Нудитме комплетно решение за загревање на вашиот дом, деловен простор. Бесплатна консултација на лице место и понуда на соодветна печка на пелети.

Достава на избраната печка до вашиот објект, монтажа и пуштање во употреба.

Достава на пелети секој ден од неделата.