Почитувани клиенти,

Важно е да ги одберете вистинските пелети за вас, со квалитет, карактеристики и цена која вас ви одговара. Ние ќе се погрижиме да го добиете она што сте го платиле.

Дрвените пелети се регулирани со европскиот стандард EN – 14961 – 2, кој е доказ за квалитет, и според кој пелетите се класифицираат во три групи :

А1 класа, пелети со највисок квалитет, направени од чисто дрво, без кора, со многу мал остаток на пепел.

А2 класа, исто така пелети со висок квалитет, но со поголемо количество на остаток на пепел.

 

ОДБЕРЕТЕ КЛАСА :