Premium Energy, на сите христијани, и граѓани на Македонија, деловни партнери, купувачи и пријатели на компанијата, им го честита празникот на Христовото воскресение, Велигден.
Велигден нека донесе чиста љубов, мир, трпение, радост, хуманост, солидарност и заеднича сплотеност, за хармонија, просперитет, подобар и посреќен живот на сите граѓани во Македонија.